Ga naar de inhoud
Terug

Mimicry

Concepts ,

“Mimicry, in biology, phenomenon characterized by the superficial resemblance of two or more organisms that are not closely related taxonomically. This resemblance confers an advantage—such as protection from predation—upon one or both organisms by which the organisms deceive the animate agent of natural selection.”

Het natuur fenomeen mimicry was de inspiratie voor een artistieke beeldserie voor Iwaarden. Iwaarden levert signing en artwork van het hoogste niveau. Ze werken veel in opdracht van kunstenaars en designers die Iwaarden weten te vinden voor het verwezenlijken van hun ontwerpen voor interieur, outdoor en public spaces.

Tijdloze serie

Met deze tijdloze serie beelden presenteerde Iwaarden hun nieuwe branding in 2018. De beelden zijn toegepast in showroom, in de werkomgeving en het exterieur en onderstrepen daarmee het merkverhaal van Iwaarden. Daniëlle maakte niet alleen deze serie maar dacht ook mee, samen met studio Grib, over het ontwerp van de showroom en de algehele experience bij binnenkomst.

Geschreven door Daniëlle Malestein

Gerelateerde artikelen

Blog ,

Mijn verhaal

Inspiration ,

Expedition concepts

Blog ,

Spatial design

Inspiration ,

Art

Blog ,

Quartz

Inspiration ,

Slovenië

Blog ,

Duo Artistique