Ga naar de inhoud
Terug

Duo Artistique

Blog ,

Creativiteit wordt naar een hoger niveau getild wanneer je samenwerkt met iemand die dezelfde artistieke taal spreekt. Voor Daniëlle is dit Willemijn Bos. Willemijn en Daniëlle kennen elkaar vanaf 2016 en hebben sinds die tijd ontelbaar veel projecten gedaan samen.

Op jaarlijkse basis maken Willemijn en Daniëlle vrij werk. Een manier om zonder kaders te creëren en toekomstige klanten te inspireren.  Ook in commerciële projecten zijn ze een veel gezien duo. Op een dag hebben ze hun unieke samenwerking een naam gegeven zonder iets te wijzigen aan de manier waarop ze zich tot elkaar verhouden; onafhankelijk en vrij. Duo Artistique.

Uit de serie '' (Z)onder controle ''

Door de jaren heen heeft Duo Artistique met autonome projecten een aantal mooie publicaties gekregen. Maar bovenal weten ze met hun vrije werk bestaande en nieuwe klanten te inspireren om artistieker en grootser te denken. Het mooiste compliment wat je Willemijn en Daniëlle kunt geven.

De reacties op het samenwerken met dit duo is altijd hetzelfde. Zowel het creatief team als klanten ervaren Willemijn en Daniëlle als een energiek en harmonieus duo wat zeer respectvol met de mensen op hun heen omgaan en iedereen in hun kracht zet. Deze manier van werken levert altijd een resultaat op waar iedereen zich in gezien voelt.

Uit de serie '' (Z)onder controle ''

Uit de serie '' (Z)onder controle ''

Energiek en harmonieus duo

Willemijn en Daniëlle werken samen sinds 2015 en zijn bekend om hun conceptuele en tijdloze creaties. Ze werken onafhankelijke en als duo, in opdracht of autonoom. Duo Artistique brengt iets nieuws. Met een onderzoekende instelling en een onverzadigbare behoefte om te creëren hebben ze een duidelijk doel. De wereld voeden met frisse ideeën en tijdloze creaties. Dit doen ze in de vorm van fotografie, installaties en kunst.

Uit de serie '' (Z)onder controle ''

Uit de serie '' (Z)onder controle ''

Vrij werk van Duo Artistique

Playtime – 2018

Het Rijk gedeeld – 2021

(Z)onder controle – 2022

Lost Romance – 2023

Link: http://duoartistique.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/duo_artistique/

Geschreven door Daniëlle Malestein

Gerelateerde artikelen

Blog ,

Mijn verhaal

Inspiration ,

Expedition concepts

Blog ,

Spatial design

Inspiration ,

Art

Blog ,

Quartz

Inspiration ,

Slovenië

Concepts ,

Mimicry