Ga naar de inhoud
Fluent

Experience the purifying effect of water

Bekijk video
Video sluiten
Samenwerking

Berends Bouw, Iwaarden, Remmerden reclame, Habithats

Locatie

Habithats

Oplevering

2024

Categorie

Conceptontwikkeling ,

Spatial design ,

Wanneer energie vrij kan stromen brengt het je op nieuwe plekken.

Huidige locatie: Habithats.

Visual Fluent in het landschap

Als ik terug ga naar dé momenten in mijn leven die mij het leven voluit lieten ervaren dan waren dat altijd momenten gerelateerd aan het element water. Water fascineert mij mateloos. De spiegelingen en reflecties, de zuiverende werking,  de vloeiende beweging.

Fluent symboliseert de reeks momenten uit mijn leven die een diepe indruk op me maakten en die me brachten waar ik nu sta.

Met Fluent vertaalde ik de energie van het element water op een artistieke manier naar een Art experience.  De strakke kubus van cortenstaal vormt een boeiend contrast met de wereld binnen die fluent is. Een zintuigprikkelend spel van reflectie, licht, water en geluid wakkeren je energie aan en brengen je geest tot rust.

Fluent is een autonoom project en vormt de aftrap van Buonq 2.0 – een nieuwe richting waarmee ik het als mijn missie heb gemaakt de energie van de natuur, en specifiek die van de elementen, artistiek te vertalen naar indoor en outdoor spaces via ruimtelijke kunst en installaties. Art experiences die jou iets unieks laten ervaren, het leven in jou aanwakkert, jou in beweging brengt.

Model: Remco van Essen

Fluent

Fluent

Fluent bij Habithats

Fluent vertaald mijn diepe bewondering voor de natuur en specifiek voor de energie van de elementen. Fluent is een creatie die mijn geloof voor echte fysieke ervaringen boven online ervaringen onderstreept. Een symbool voor alle momenten van inspiratie die mij geleid hebben tot waar ik nu sta.

Ik wil alle mensen bedanken die de afgelopen periode in mij geloofden, ruimte gaven, eerlijke feedback en vertrouwen. Hierdoor durfde ik te luisteren en naar wat mijn hart mij ingaf.

Fluent is ” for sale ” of te huur vanaf mei/ juni tot oktober. Ik heb het project ingestuurd voor de Dutch Design week in Eindhoven dit jaar na hun oproep voor kunstobjecten en installaties voor op de pleinen. Hier hoop ik, samen met een partner in groen concepten of water ontwikkeling een mooie totaalpresentatie met Fluent te maken.

Gerelateerd werk

Van Van Ee

Designs die vragen om minimale inrichting

Cooxs

Water, vuur, aarde en lucht