Ga naar de inhoud
La Fourrage

Een plek waar je steeds weer naar terug wilt keren

Samenwerking

studio ECO, Berends bouw, IGS glassolutions

Locatie

Elst ( Utrecht )

Oplevering

2020

Categorie

Spatial design ,

Feed your nature and grow personally

La Fourrage is een vrij project van Daniëlle Malestein uit 2020. Het studio & blog concept La Fourrage vindt zijn oorsprong in de natuur en is afgeleid van de term ” foerageren ”. Foerageren is een biologische term voor het steeds weer opnieuw terugkeren naar een plek om voedsel te verzamelen door dieren. La Fourrage is een art studio, een voedende plek, waar je steeds weer naar terug wilt gaan.

 

In 2019 kocht Daniëlle een tweedehands 20FT zeecontainer en huurde de benodigde m2 halruimte om aan de studio te werken. Samen met een team transformeerde ze in 5 maanden tijd de container tot deze artistieke design studio. De studio is ” off grid ” en verplaatsbaar. Door middel van twee zonnepanelen op het dak heb je voldoende stroom om in de studio te werken. In het midden van de studio vind je een robuuste houtkachel waarmee je het in no-time goed op temperatuur hebt in de koude maanden. Interior Glas Solutions uit Veenendaal voorzag de studio van twee prachtige grote ramen met hoge isolatie waarde en ventilatieroosters. De studio is helemaal ”ingepakt” met sandwichpanelen.

 

Benieuwd naar de documentatie van deze extreme transformatie? Deze vind je in de highlights van Daniëlle haar La Fourrage instagram account.

Imagination

Feed your imagination and grow creatively

Ambition

Feed your ambition and grow professionaly

Talent

Feed your talent and grow personally

Een vrij project van Daniëlle Malestein

La Fourrage is een verplaatsbare art studio maar ook een ” way of living ”. Het is een manier van leven waarbij je eigen natuur, jouw kern, altijd het uitgangspunt is bij het vormgeven van je leven. Daniëlle heeft ook een Instagram pagina waarbij ze inspiratie deelt wat haar inspireert en voed om het leven te leven vanuit haar eigen natuur.

Gerelateerd werk

Welson

Time well spend

HMVD architecten

Iets drijft ons voort